duminică, 14 martie 2010

Almanahul Femeia, 1988






Cum vi se pare? Recunoasteti vreun personaj?
Ma gandesc ca nu eram foarte departe de moda berlineza a acelor ani. Tot un soi de uniforma era promovata si la noi, haine si accesorii mai mult functionale decat decorative, dar mai erau si exceptii, pre putine insa si prea putin promovate pentru a crea un curent.

2 comentarii:

  1. Wow, avea si mama almanahul asta si imi amintesc ca il ascunsesem la mine in camera, printre cartile cu povesti si revistele Arici Pogonici si ma uitam la pozele de moda si visam ca sunt deja o domnisoara eleganta cu pantofi cu toc si geanta. :) Una dintre modele este Bianca Brad, daca nu ma insel. Moda optezicista nu e pentru orice silueta, iar trupul suplu al Biancai mergea de minune cu formele supradimensionate ale tinutelor vremii. Daca esti un pic mai plinuta, n-ar trebui sa ai impresia falsa ca hainele largute mascheaza defectele, din contra te fac sa pari si mai masiva. Oricum ar fi, ador moda anilor '80 si curajul femeilor din acea vreme care nu se temeau sa experimenteze cele mai nebune combinatii de culori si proportii.

    RăspundețiȘtergere
  2. mie reistele astea nu mi-au placut atunci. le mazgaleam... si pe buna dreptate, chiar arata nasol din punct de vedere grafic. acum incep sa le caut

    RăspundețiȘtergere