miercuri, 4 aprilie 2012

din 31 martie 2012

Am inceput schimbul de haine in 2012 abia in 31 martie si desi neanuntat la fel de mult ca alte schimburi, a fost un eveniment de casa Cool Cat, reusit.

25 de participante si, ca de obicei mai mult de 10 haine de participanta. Maya Andreea este castigatoarea schimbului, cu peste 25 de haine la schimb si credem ca niciodata nu a luat inapoi tot atatea si nici nu isi doreste. Majoritatea fetelor aduc hainele care stiu sigur ca nu le mai vin sau nu le vor mai purta niciodata, haine in cautarea unui nou personaj pe care sa il imbrace.

Un alt anunt ar fi ca incepand de anul trecut echipa Schimba Hainele are 2 noi membrii: Laura si Ruxandra. Astfel ca, daca vreti sa stiti cum se desfasoara schimbul, puteti sa le intrebati si pe ele.

Deoarece frenezia se descatuseaza imediat ce se da startul si toate hainele se schimba intr-o ora, ne gandim sa va pregatim o surpriza, dar pentru mai multe detalii trebuie sa urmariti pagina de Facebook. Oare ce surpriza credeti ca va pregatim?

Un comentariu:

  1. Foarte interesant, si cred ca e un eveniment special care merita tot respectul :) mi-as ca acest eeveniment sa se petreaca la nivel national :D sa schimbe toata tara!

    RăspundețiȘtergere