marți, 1 mai 2012

Schimba Hainele din Aprilie

A mai trecut o editie a schimbului de haine, care, la fel precum multe alte editii a debutat cu emotii multe. De data aceasta nu avea cine sa ne deschida portile Gradinii Secrete de Schimb, din Cool Cat :). Oricum, imediat ce am gasit cheia, ne-am organizat repede si lucrurile s-au inviorat la fel de repede. A se vedea pe facebook.


Nu stiu daca a fost atat de rau ca portile au stat inchise timp de o ora. Asa am avut timp de conversatie. Am avut timp sa ne cunoastem putin si sa intelegem intre ce personaje ne invartim. Asa am aflat de muzeul in care te simti precum un copil, in Spania, sau ca cei care emigreaza nu mai iau dupa ei toate hainele ci le doneaza prietenilor.

Schimbul de sambata, a fost exact ca intre prietene bune. Desi nu ne cunoastem foarte bine, personajele din hainute ne strang laolalta si ne ofera sansa sa ne cunoastem.

As vrea ca datile viitoare sa fie la fel, sa stam sa povestim. Ma gandesc ca sezatoarea/ negocierea de haine ar putea deveni continoarea logica a schimbului de haine, schimbul de idei.

Voi, personajele de la schimb, ce parere aveti?

3 comentarii:

 1. Am schimbat, am schimbat.Oricum le schimb in fiecare luna aproape pentru ca mereu imi place altceva

  RăspundețiȘtergere
 2. Si eu le schimb la 1-2 luni pentru ca imi place sa port tot timpul ceva nou!!

  RăspundețiȘtergere
 3. Buna,

  Simpatic blog, nu poti spune ca nu-s frumoase : pantofiori, gentute, pantalonasi, bluzite - adevarate bijuterii. Atat de multe lucruri frumoase si la super preturi. Mare pacat ca promovarea pe internet se realizeaza foarte greu.
  Meritam mai mult!!!
  Te pupix dulce.

  RăspundețiȘtergere