joi, 26 aprilie 2012

Ne vedem sambata in Cool Cat, strada Sborului nr 2. Cine doreste sa vina este rugat sa confirme in evenimentul de pe Facebook, aici

Regulile schimbului: 

COLECTIONAM - SCOTOCIM - NE SFATUIM:

COLECTIONAM:

Pe 28 aprilie, la ora 14, va asteptam cu cel putin o piesa la schimb, maxim 10, dar care sa fie de calitate, de "colectie". Pe langa haine, schimbam carti si accesorii, in limita a 10 lucruri in total. Hainele se strang timp de doua ore (de la 14 la 16), se selecteaza si se categoriesesc. Vor exista doi cenzori care se vor ocupa indeosebi de selectie. Asa ca, hainele murdare sau rupte vor fi inapoiate proprietarelor. Pastram sectiunea de donatii doar pentru hainele care merita donate. Primele 50 de participante vor primi un cadou de la Oriflame. 

SCOTOCIM:

Ai voie sa te uiti la haine pana cand se strang toate, dar nu ai voi sa iei haine inainte de a start. Dupa doua ore de admirat colectia stransa, toata lumea iese din incapere 5 minute, pentru a intinde standerele si obiectele de schimb in toate camerele.

NE SFATUIM:

Imediat ce se da startul, la ora 16, oricine poate lua ce isi doreste. Fara sfada, galceava sau ocara. Dupa scotocit, ne sfatuim la sezatoare si ne laudam cu ce am gasit, sau mai schimbam inca o data daca se poate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu