vineri, 27 noiembrie 2009

Targuri vintage care functioneaza




Ultimul targ pe care l-am vizitat a fost acum doua saptamani in La Scena (gasiti poze la mine pe Facebook) si vad ca treaba se reia duminica aceasta. Probabil patronul clubului si-a dat seama ca poate fi o afacere profitabila, dat fiind numarul de oameni care vin sa viziteze locatia si notorietatii pe care astfel o capata. Acelasi lucru s-a intamplat in vara aceasta la Cafe Verde, unde intr-o curte destul de generoasa s-au tinut numeroase targuri de profil.

Ma intreb daca tot curentul merge mai departe, daca intr-adevar pasiunea vintage-ului se poate transimite si stabiliza, poate asa cum s-a impamantenit in Berlin, unde au scos prima revista de profil. Desi suntem departe de berlinezi, unde curentul este confirmat de intreaga comunitate de artisti, cred ca suntem pe drumul cel bun. Poate cine stie, la anul se va mai trezi inca un club sa promoveze targurile vintage si vom avea si mai multi sustinatori.

Pana una alta multumesc haine vintage si italian vintage (aka Oana si Ana-Maria) pentru reluarea targului in La Scena. Sper sa fie toata iarna asa. :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu