luni, 2 noiembrie 2009

Povestea Dantelei

Duminica am fost la targ, intr-o locatie unde s-au mai organizat targuri de vintage cu tematica, dar parca de data aceasta a fost altfel, mai personal si mai prietenos. Am vazut masute decorate cu accesorii si geamantane pline de povesti. Pe ici pe colo, discret, dantela testea alte povesti, sub diferite forme. Totusi, doar Suveica vesela purta o bluzita cu o impletitura fina, lucrata parca special pentru deliciul observatorilor. Un targ extrem de feminin, conotatie potentata de cufere, valize si cutii, un targ unde lucururile stiau sa se ascunda si sa iasa la iveala doar daca erai curioasa.

Despre eveniment am mai gasit o poveste in dulapul bunicii, printre haine vintage si una pe EVZ.

Mai multe poze la mine pe facebook.

Participanti: About Vintage, Cele mai tari haine si accesorii, Cheap&Chic, Dulapul bunicii, Eclectic Factor, Fast Fashion, haine-vintage.ro, Italian Vintage, Jolie Armoire, Marie Joye Boutique, Nousauvechi, Scofala, Suveica Vesela, The Attic, Vintage Wardrobe, Wolfie
Organizatori: La Scanteia si haine-vintage.ro

2 comentarii:

  1. Iar o descriere falsa - targul a iesit prost, au fost extrem de putini vizitatori si prea multi participanti.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta nu o pot decide eu:). Poate nu a fost destul de promovat, poate nu e suficient interes in aceasta zona, poate locatia e greu de gasit... sunt multi factori si nu cred ca participantii au fost de vina. A fost mai bine la clothes next door?

    RăspundețiȘtergere