joi, 2 decembrie 2010

Primul personaj cu Mina

Mina, o bloggerita pasionata de moda a acceptat sa ne povesteasca despre cele trei lucururi despre care tot vorbim pe Schimba Hainele: vintage, thrift si swap in Canada.

[Vintage]

Mina locuieste de ceva timp in Vancouver, din '98, dar ii este destul de greu sa gaseasca un magazin bun de haine vintage ín a cest oras pentru ca sunt destul de scumpe pentru ceea ce ofera si destul de rare, raspandite doar in cateva cartiere. Toate insa au un aer boem. Cel mai bun magazin de vintage din Vancouver este Burcu's Angels. Aici au rochii din anii '30 pastrate in conditii impecabile dar si preturile sunt piperate, totusi e locul cel mai potrivit pentru a cauta rochii de ocazie vintage, plus ca au o colectie de palarii vintage divine.

Altfel isi mai cumpara haine vintage de la F as in Frank si True Value Vintage, unde au preturi acceptabile dar se mai gasesc haine si cu mici imperfectiuni si ca toate festele pasionate de haine vechi se intreaba de doua ori daca merita investitia.

Cele mai multe cumparaturi de haine vintage le face la flea markets, langa o biserica din cel mai bogat cartier din Vancouver. Acolo poti gasi orice, de la rochii de seara, la blanuri sau argintarie, la preturi foarte bune. In aceste zone stau familli influente care aveau lucruri foarte valoaroase si de buna calitate.

Orcum ar fi, Toronto ramane cel mai cunoscut loc din Canada pentru haine vintage, iar Mina ne recomanda Kensington Market.


Un comentariu: