vineri, 3 decembrie 2010

Al doilea personaj cu Mina


[Thrift]

Mina merge de obicei la Value Village, un depozit de haine si de obiecte decorative second hand. Diferenta intre vintage si thrift stores este foarte bine definita. Magazinele vintage au piese speciale, bine alese de catre cumparatori astfel incat sa se potriveasca in categoriile de ani considerate vintage, adica nu vei gasi haine de la inceputul anilor 80. Thrift stores in schimb sunt magazine cu haine second hand care pot fi din anii 50 pana la lucruri din sezonul trecut iar piesele nu sunt atent selectionate.

In general thrift stores sunt folosite ca forma de donatie. Oamenii aduc saci cu haine pe care nu le mai doresc direct la magazin, ca sa scape de ele, fara a cere bani. Aceste magazine sunt non profit si sustin de obicei o cauza caritabila cum ar fi protectia animalelor, cercetarea unor boli cum este diabetul sau cumpara mancare saracilor.

Mina ne marturiseste ca trebuie sa ai multa rabdare in aceste magazine pentru ca pot deveni coplesitoare cu toata gama de prouduse pe care le ofera. Poti gasi lucruri semnate de designeri, de exemplu Mina a gasit o esarfa originala Oscar de la Renta din anii 70 cu 1 $. Din pacate sunt si multe falsuri printre asa ca trebuie sa fii foarte atent. In aceasi cutie unde era esarfa de matase naturala oscar de la renta, Mina a gasit si o gramada de esarfe fake fendi din polyester.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu