marți, 18 mai 2010

PING PONG POP UP SHOP


Dupa prima aparitie de luna trecuta la Paradis Garaj, Ping Pong Shop reapare in varianta offline, de data asta in una din locatiile sale preferate. Omnivore’s Dilemma este un food bar recent deschis pe Calea Victoriei, un local unde indifferent daca vei merge pentru “food” sau pentru “bar” te vei simti instantaneu bine.

Facebook event

PING PONG POP UP SHOP
Maine, 19 mai 2010, orele 15-21
la Omnivore's Dilemma
Calea Victoriei 214

6 comentarii:

  1. vai, ce mi-a placut bistroul! :)
    am spionat putin pe facebook :))
    e aproape de Green?

    RăspundețiȘtergere
  2. e un barulet in Paris, "Ne nous fachon pas" care mie sincer mi-a ramas la suflet, atat de prietenoasa atmosfera era acolo.
    cand am vazut pozele de la Omnivores mi-a inspirat acelasi gen de oameni si cam aceeasi atmosfera, desi unul e bar si celalalt mai mult bistro.
    am vazut adresa dar tot nu localizez, probabil ca e mai spre Piata Victoriei.
    merci

    RăspundețiȘtergere
  3. da, e mai apropae de piata victoriei. foarte faina atmosfera de acolo, asa e! iar ca lume, nu stiu cum s-a facut selectia naturala, dar e suuper! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. s-a facut cum s-a facut la Green si la Control, de exemplu. atmosfera e prielnica pentru unii si cah pentru altii.
    de-abia astept sa trec pe-acolo in iulie cand voi fi in Bucuresti!
    sper sa nimeresc intr-o perioada buna, vad ca se organizeaza si multe targuri vintage si nu numai cu haine, superb!
    sunt foarte mandra ca am un telefon rosu cu disc :) si doua pahare de plastic cu buline, foarte populare cand eram eu copil, si as mai vrea chestii de genul, Ping Pong pare sa aiba chestii de-astea.
    eu nu locuiesc in tara acum si de la distanta, pe de o parte citind presa iar pe de alta parte citind bloguri ca al tau, chiar am senzatia ca sunt doua Romanii acolo, si tare m-as bucura ca Romania alternativa sa devina mai sonora si mai vizibila decat este acum!

    RăspundețiȘtergere