luni, 8 martie 2010

La Multi Ani!

Stiu ca v-ati pregatit toate pentru ziua de astazi, cu vintage, SH sau nou, cu accesorii hand-made, cu linii de contur speciale si sper sa fiti admirate pentru frumusetea voastra si sa va bucurati de ziua femeii.

La Multi Ani!

8 comentarii:

  1. Imi place sa ma imbrac vintage si admir acest curent, desi de multe ori se asociaza cu notiunea de "moda comunista". Totusi ma deranjeaza ca de un timp si ziua de 8 martie primeste eticheta de "aniversare comunista".

    RăspundețiȘtergere
  2. Este adevarat ca semnificatia zilei de 8 Martie are la baza o actiune de stanga, a unor textiliste din New York, ce a avut loc acum peste 100 de ani. Dar de aici pana la eticheta de "aniversare comunista" e cale lunga. Sa fie numai ignoranta de vina ?!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu stiu cine ar putea sa spuna despre 8 martie ca este o sarbatoare comunista. Ziua femeii se sarbatoreste inca de pe vremea grecilor antici. Imi vine sa rad. Singura diferenta intre acum si in timpul comunismului ar fi ca atunci se sarbatoareau toate mamele. Comunsimul a schimbat conceptul de femeie si l-a redus la cel de mama. Dar acum sarbatorim toate femeile, nu doar mamele :). La multi ani Mariana! Sa primesti un brat de flori si cel putin o raza de soare!

    RăspundețiȘtergere
  4. Yuck...cea mai antipatica si absurda sarbatoare ever. Independent de faptul ca a fost demonetizata din '48 incoace.
    Si ziua broastelor testoase cu un singur ochi cand e?

    RăspundețiȘtergere
  5. hai mai fetelor, cum nu va bucurati de ziua asta? am primit jumatate de zi libera pentru ca e ziua femeii. pe metrou ma bucuram sa vad numai femei vesele fie pentru ca ies in oras sau se duc acasa sa se odihneasca.

    RăspundețiȘtergere
  6. Tu te-ai uitat un pic afara?Eu zic ca nu e cazul sa ne bucuram...
    Zilele libere mi le dau singura. In plus, nu circul cu metroul, cred ca asta mi-ar mai lipsi...

    RăspundețiȘtergere
  7. nici mie nu imi place cu metroul, dar pana ma avant din nou pe jos sau cu bicicleta, mai dureaza se pare ...

    RăspundețiȘtergere