sâmbătă, 27 martie 2010

Incaltaminte SH

Sursa foto

Nu pot sa cumpar incaltaminte SH. Mama si bunica ma bateau la cap sa nu ma incalt cu pantofii altei fetite, oricat de frumosi ar fi sau oricat de mult m-ar ruga sa facem schimb de pantofi, sandalute sau cizmulite. Oricat de mult mi-as fi dorit sa incalt pantofiorii rosii ai celei mai bune prietene, nu am facut-o. (?!) Nu sunt chiar atat de sigura. Daca luam vreun microb? Imi vine sa rad si acum de cat de preocupata eram sa fiu sanatoasa.

Am gasit insa o alta motivatie pentru a nu cumpara pantofi deja purtati. Ei nu vin in cutie si nu poti simti bucuria de a deschide o cutie si de a descoperi ce e inauntru. Cativa producatori si-au dat seama de acest mic truc si il folosesc. Cutia nu face farmece, nu ma face sa cumpar a doua oara de la ei, dar spune o poveste. Doar stim ca mana intinsa care nu spune o poveste...

4 comentarii:

  1. Partea cu microbii o fi adevarata dar stiintific vorbind sunt mai multe sanse sa ne umplem de microbi de la propriul burete de vase decat de la orice altceva avem prin casa. partea cu atmosfera creata in jurul ceremonialului cumpararii unei perechi minunate de pantofi o fi si ea adevarata insa, cel putin pentru mine, nici macar asta nu se compara cu placerea de a gasi ceva minunat unde te astepti cel mai putin si unde, culmea, pantoful acela din piele moale si fina ti se potriveste perfect. as merge oricand cu cea mai mare placere la o vanatoare de incaltaminte. sau genti. sau haine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am avut in 1979 o pereche de pantofi cu o astfel de talpa. Desi par inalti, diferenta de inaltime dintre talpa si calcai nu era mare, ceea ce facea ca pantofii sa fie foarte comozi.

    RăspundețiȘtergere
  3. N-am probleme de genul asta insa intotdeauna tin ca pantofii sa fie dezinfectati...se poate face si acasa cu solutie de formol de la farmacie (nu lasa miros aiurea si e simplu de folosit).

    RăspundețiȘtergere