miercuri, 10 martie 2010

Ghiceste perioada


All Style magazin are un sacou Gianni Versace din linia de haine Versus. Aceasta marca, Versus, s-a lansat in anul 1989, la Milano, fiind conceputa pentru tineri. Asa ca as spune ca sacoul de mai sus e facut dupa anul 1989. Voi ce spuneti?

All Style has a jacket Gianni Versace, Versus label which was released in 1989, in Milan, designed for young people. So I think the above coat is made after 1989. What do you say?

9 comentarii:

 1. Monica - Pisica albastra10 martie 2010, 05:37

  mda, o dovada si o marca a stilului minimalist al anilor 90 cred. fermoarul nemascat, 'la vedere' si lipsa gulerului sunt indicatorii.
  mai tarziu gulerul a inceput sa apara sub o forma verticala, ridicat, ca de tunica chinezeasca. mi-a placut mai mult faza aia :P

  RăspundețiȘtergere
 2. Monica - Pisica albastra10 martie 2010, 11:02

  ..faza in care gulerul era ridicat stil tunica chinezeasca. mama a avut cateva sacouri asa la sfarsitul anilor 90. erau croite arhitectural, minimalist, mie mi se pareau cumva stricte, militare, insa imi placeau.

  chiar, voiam sa-ti arat asta, apropo de parintii nostrii :))) http://aimeierausuper.tumblr.com/

  (am aflat de el de pe site-ul 'stiu pe cineva'
  http://www.stiupecineva.ro/2010/03/care-aduna-poze-cu-parinti.html )

  RăspundețiȘtergere
 3. Imi place sacoul. Cred ca e de la inceputul anilor '90 deoarece fermuarul era unul cat se poate de clasic.

  RăspundețiȘtergere
 4. Cristina, nu e nimic de la sine inteles. Pe toate blogurile vad numai datari luate de pe e-bay, asa cum ma uitam eu dupa rochia ta. Nicio eticheta nu are o poveste, ca sa intelegem ce cumparam si sa apreciem corect valoarea, nu numai dupa faptul ca e veche, anii 60-70. Asa ma duc la magazinele SH, imi cumpar un sac de haine vechi si plec multumita acasa. Daca tot ii spunem vintage, hai sa intelegem de ce. Cine s-a ocupat de linia Versus? Gianni sau Donatella, sau vreun alt ilustru designer?

  RăspundețiȘtergere
 5. Daca tot vorbim de resurse si de etichete va dau si eu un link:
  http://www.vintagefashionguild.org/component/option,com_alphacontent/Itemid,100/
  Si multumesc, imi plac si-mi sunt de folos discutiile voastre despre datari. Cand o sa ma mai eliberez, particip si eu.
  Mariana

  RăspundețiȘtergere
 6. @Schimba hainele - La inceput Donatella, supervizata de Gianni. http://www.fashionologie.com/Donatella-Versace-Relaunching-Versus-Ready--Wear-Time-Milan-Fashion-Week-4442146

  RăspundețiȘtergere
 7. All Style Magazine si Carola, multumesc de informatii!!! Foarte utile!

  RăspundețiȘtergere