miercuri, 17 februarie 2010

Vremuri vechi

Ma gandesc la vremuri apuse, cand trebuia sa port aceleasi haine de iarna o lunga perioada de timp, pentru ca le primeam intotdeauna prea mari pentru varsta mea si trebuia sa le port pana imi ramaneau mici si ma plictiseam de ele, sau se intampla sa raman foarte atasat de ele. Un exemplu ar fi caciula din blana de oaie. Cine a mai purtat tipul asta de caciula?

Thinking about old times, when I had to wear same winter clothes for several years. I always received clothes too big for my age, and I had to wore them until they did not fit me anymore and I got really really bored with them, or I was very attached to some of them. One example is this hat made from sheep fur. How many of you did you wore this type of hat?

3 comentarii:

  1. Mama!!! Am avut si eu chestie din asta, o uram din tot sufletul. Nu stiu ce s-a intamplat cu ea, cu siguranta a avut un sfarsit tragic.

    RăspundețiȘtergere
  2. E a doua oara cand imi vine sa iti spun Wednesday. (Adams Family), ai acelasi stil sadic-sarcastic de a pune problema :). Mie imi placea caciula la nebunie, o primisem de la prietena mea nemtoiaca, care in mod evident vroia sa scape de ea, dar mie placandu-mi orice purta ea, acceptam orice de la ea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai degraba Thing.... LOL
    Mda, nu stiu de ce lumea ma percepe asa, de felul meu sunt tare zglobie...
    Mie nu, pantru ca:
    1. nu-mi placea nicio caciula, de niciun soi
    2. ma gadila pe gat si nu suportam chestiile paroase

    RăspundețiȘtergere