luni, 21 noiembrie 2011

Sambata aceasta: Schimba Personajul

COLECTIONAM - SCOTOCIM - NE SFATUIM:

COLECTIONAM:

Pe 26 noiembrie, fiecare persoana trebuie sa aduca cel putin o piesa la schimb, maxim 10, dar care sa fie de calitate, de "colectie". Pe langa haine, schimba carti si accesoriile, in limita a 10 lucruri in total. Hainele se strang timp de doua ore, se selecteaza si se categoriesesc. Vor exista doi cenzori care se vor ocupa indeosebi de selectie. Asa ca, hainele murdare sau rupte vor fi inapoiate proprietarelor. Pastram sectiunea de donatii doar pentru hainele care merita donate.

SCOTOCIM:

Ai voie sa te uiti la haine pana cand se strang toate, dar nu ai voi sa iei haine inainte de a start. Dupa doua ore de admirat colectia stransa, toata lumea iese din incapere 5 minute, pentru a intinde standerele si obiectele de schimb in toate camerele.

NE SFATUIM:

Imediat ce se da startul, oricine poate lua ce isi doreste. Fara sfada, galceava sau ocara. Dupa scotocit, ne sfatuim la sezatoare si ne laudam cu ce am gasit, sau mai schimbam inca o data daca se poate.

Vom avea si un moment special de tragere la sorti pentru bijuteria oferita de mazza.ro, detalii despre cum puteti castiga o bijuterie de pe magazinul online, aici.

Eveniment sustinut de: Atelierul, Cool Cat, Chance for life, Hypestreet, Mazza.ro, Shopping Report si ShoppingNEWS.ro.

Editia a 14-a.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu