sâmbătă, 29 octombrie 2011

Schimba Personajul din Octombrie

A fost bine? N-a fost bine la ultimul schimb de haine? Un lucru e sigur, a fost aglomerat: mai multe participante ca niciodata. Ma asteptam sa devina un eveniment dorit si asteptat. Usor-usor vad cum creste si cum orice local incepe sa para mic, in comparatie cu tam-tam-ul provocat de schimb.

Totul a inceput la timp si s-a terminat mai tarziu decat ne-am fi asteptat, datorita piesei de rezistenta, care ne-a mai tinut putin captive in atmosfera de schimb. Nu a fost cel mai reusit lucru al zilei, dar cred ca ne-am descurcat. Au ramas mai putine hainute de donat pentru Chance For Life, pentru ca am stat mai mult sa alegem. Drept urmare multe desagi, ghiozdane, genti si sacose ECO au plecat parca mai pline decat au venit.

In legatura cu piesa de rezistenta, una dintre participante ne-a spus ca ar fi trebuit sa fie exact ca o licitatie: adica posesoarea piesei sa o prezinte si sa primeasca ceva la schimb. Poate ca mergea mai bine decat abrambureala care a iesit. Dar, cred ca pentru data viitoare ar fi mai distractiv sa facem o sezatoare si fiecare sa isi prezinte hainele gasite, iar daca cineva isi doreste mai mult o anumita piesa, sa inceapa negocierea pe acea piesa. De fapt asa s-a si intamplat cumva, desi mai haotic si asta reiese si din discutiile de pe grupul de pe Facebook Schimba Personajul.

Si ca ultima concluzie, a schimbului din octombrie, vom schimba regulile. Vom simplifica putin procedurile, dar vom pune mai mult accent pe calitatea hainelor. Revin cu vesti noi cat de repede.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu