vineri, 12 august 2011

Schimba hainele maine pe 13, de la ora 13.


Pentru ca maine sunt cateva petreceri la care stiu ca vreti sa ajungeti si pentru ca ne-a rugat mai multa lume, maine ne vedem mai devreme la British Gallery.

Ne vedem de la 13:00.

Regulile schimbului:

Regulile schimbului:

1. Cum participi: trebuie sa vii cu 10 haine de care stii sigur ca te poti desparti. Chiar daca nu le-ai mai purtat de multa vreme, asigura-te ca nu te leaga nimic sentimental de haina respectiva. Intrarea e 10 lei. Pe timp de vara schimbam si carti.

2. Cand? Schimbul se petrece sambata, 13 august, intre 13:00 si 15:00 pentru a aduna toate hainele dedicate schimbului si a avea timp sa le aranjam. Daca ajungi prima, ai ocazia sa vezi ce au adus si celelalte participante, caci sortarea hainelor o facem impreuna.

3. Hainele sunt prezentate la intrare, verificate si aranjate in camera de schimb.

4. Nu acceptam haine murdare, cu defecte, foarte sifonate, decolorate sau deformate. Nici costume de baie sau lenjerie intima. Toate hainele care nu se potrivesc criteriilor de schimb, vor fi returnate.

5. Va exista un colt unde puteti aduce haine pentru donatii, diferite de hainele dedicate schimbului.

6. La ora 15:00 dam start schimbului si fiecare are dreptul sa-si aleaga alte zece articole vestimentare.

7. Hainele trebuie probate, altfel cum stii daca ajungi acasa cu ceva pe care stii sigur ca il vei purta? Dupa ce ati probat decideti daca le luati sau le puneti la loc pe standerul de haine pentru a fi alese de alte participante.

8. Daca pana la sfarsitul schimbului nu ai gasit 10 haine care sa ti se potriveasca, poti alege altele, chiar daca nu ti se potrivesc, pe care le aduci la urmatorul schimb.

9. Hainele alese trebuie prezentate la sfarsit.

10. Dupa ce schimbul s-a terminat cine vrea, poate ramane sa mai discute despre haine si personaje care ne inspira ;).

Hainele tale vechi isi asteapta stapani noi. Lasa-le sa se reinventeze la "Schimba Personajul".


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu