marți, 14 iunie 2011

Schimba Personajul 18 Iunie 2011


Nu e nimic mai distractiv pentru sifonierul tau si mai putin costisitor pentru buzunarul tau, decat o petrecere dedicata schimbului. Urmatoarea runda schimba hainele va avea loc sambata, 18 iunie, in Verde Cafe, in noul sediu de pe strada Ocolului nr 20. Pana atunci, Schimba Hainele are cateva sfaturi pentru voi:

Cum participi: trebuie sa vii cu 10 haine de care stii sigur ca te poti desparti. Chiar daca nu le-ai mai purtat de multa vreme, asigura-te ca nu te leaga nimic sentimental de haina respectiva. Gandeste-te ca mai bine incerci sa o modifici, sa o vopsesti sau sa o vinzi, decat sa iti para rau ca ai pierdut-o. Intrarea e 10 lei. Poti intra pe Grupul Schimba Hainele si poti arata prietenelor cu ce haine vei veni.

Fii prima! Schimbul se petrece sambata, 18 iunie, intre 17:00 si 19:30 pentru a aduna toate hainele dedicate schimbului si a avea timp sa le aranjam. Hainele sunt prezentate la intrare, verificate si aranjate in camera de schimb. Daca ajungi prima, ai ocazia sa vezi ce au adus si celelalte participante, caci sortarea hainelor o facem impreuna. Vezi cine a mai confirmat ca vine aici.

Joaca corect! Cine isi doreste sa ajunga acasa cu o haina care i-a placut foarte mult, dar care are o pata? Daca tu esti corecta, ai sanse mai mari sa gasesti minunatii! Nu acceptam haine murdare, cu defecte, foarte sifonate, decolorate sau deformate, dar recunoastem ca s-ar putea sa ne scape la selectie. Toate hainele care nu se potrivesc criteriilor de schimb, vor fi returnate participantei.

Pe tocuri, fiti gata, start! La ora 18:30 dam start schimbului si fiecare are dreptul sa-si aleaga alte zece articole vestimentare din camera de schimb.

Trebuie sa probezi! Altfel cum stii daca ajungi acasa cu ceva pe care stii sigur ca il vei purta? Dupa ce ai probat decizi mai usor daca le iei sau le pui la loc pe standerul de haine pentru a fi alese de alte participante.

Daca pana la sfarsitul schimbului nu ai gasit 10 haine care sa ti se potriveasca, poti alege altele, chiar daca nu ti se potrivesc, pe care sa le aduci la urmatorul schimb. Hainele alese trebuie prezentate la sfarsit.

Tu ce personaj ai schimbat? Dupa ce schimbul s-a terminat cine vrea, poate ramane sa mai discute despre haine si personaje care ne inspira ;).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu