vineri, 25 martie 2011

Vintage Collection

Astazi am vizitat Vintage Collection, un magazin de haine second hand de langa biserica Sfantul Gheorghe. Am mai amintit odata de acest magazin, moment in care Cristina de la Vintage Wardorbe ne-a sugerat sa facem un inventar al magazinelor SH din Bucuresti sau provincie.

Ei bine, a fost o vizita simpatica. Nu am mers cu asteptari prea mari, desi primisem recomandari destul de pretentioase. Am intrat cu gandul de a gasi ceva pentru mine. Magazinul e marisor si ascunde numeroase comori SH si mai putine "vintage", presarate special pentru cine stie sa le recunoasca. De altfel totul e foarte bine organizat pe categorii de haine: camasi, tricouri, pantaloni, sacouri, compleuri, etc. Gentile sunt vizibile din vitrina.

Cea mai placuta surpriza au fost vanzatoarele, gata sa ma ajute sa probez si 100 de pantaloni daca era nevoie. Una dintre ele a stat langa mine pana cand mi-am gasit ceva. E foarte fain sa stii ca ai un ajutor, mai ales intr-un magazin in care cautarea e ingreunata de faptul ca hainele nu pot fi categorisite si in functie de marimi.

In plus, au multe lucruri de la Levi Strauss, dintr-o colectie mai veche, dar sunt haine noi. Asa am gasit o pereche de jeansi simplii, netociti sau prespalati. Simplii-simplii cum rareori mai gasesti si, pentru ca tot se deschide maine H&M, am gasit o camasa H&M foarte simpatica :). Me Happy. Abia astept sa le spal si sa se usuce ca sa ma innoiesc duminica ;).

2 comentarii:

  1. i know this store. si eu am cumparat de aici acum cateva veri. mie mi se par ca au cu adevarat mult haine foarte frumoase si speciale. si unele sunt noi. am gasit o fusta de paiete aurii de la wear else cu tot cu eticheta. magazinul e canadian si ii stiu preturile deobicei. i bought it instantly for a fraction of its price even though it was 4 sizes too big.
    xoxo
    mina

    RăspundețiȘtergere
  2. Monica - Pisica albastra25 martie 2011 la 12:52

    ma bucur sa aud ca ai reusit sa-l vizitezi, si chiar cu succes.
    joia asta am trecut si eu din nou pe-acolo. din pacate eu nu am gasit nimic de data asta, dar am probat un taior frumos si bine croit, insa mult prea mare pentru mine...am unele zile in care pur si simplu nu-mi estimez corect marimea...

    iar apropo de asta si de comentariul Faboulistei, doamnele de acolo mi-au spus ca marfa ar fi adusa exclusiv din Germania, desi parca stiam si eu ceva de Canada...
    m-am interesat tocmai datorita faptului ca mi se parea ca sesizez o discrepanta a masurilor fata de sistemul metric cu care eram obisnuita

    RăspundețiȘtergere