luni, 14 februarie 2011

Din februarie


A fost cel mai rapid schimb de pana acum. Daca strangerea hainelor s-a petrecut in timpul preconizat, adica de la ora 17 la 18.30, schimbul in sine a fost extrem de rapid. S-a terminat in 20 de minute, maxim 30. :) Nici nu am reusit sa fac fotografii suficiente, pentru ca datorita vitezei cu care se intamplau lucrurile in cele doua camere din Verde Cafe, majoritatea au iesit miscate. Foarte curios acest aspect. Am pus acest lucru pe seama camerei "chill", mai intunecate si fricii de a nu scapa ceva din mana datorita intunericului. Asta sa fi fost? Nu stiu ...

Eu nu am apucat sa iau nimic, din cauza vitezei propulsate in aer am hotarat sa las locul meu altcuiva. Hainele(mele) au ajuns la Claudia si Skinny Bunny, in cea mai mare parte. Eu mi-am pastrat o singura vestuta, care a disparut, am lasat-o pe canapeaua si cineva mi-a luat-o din greseala :(. Noroc ca am apucat sa ii fac o poza. Nu ca e simpatica?


Ce stiu sigur este ca mi-as dori ca schimbul sa se produca pe zi si ca va pregatesc doua surprize: o noua regula pentru schimb si un nou sponsor. SURPRIZA!!!

Oricum, astept parerile voastre pentru imbunatatirea evenimentului. Multumesc tuturor participantelor!

Aici gasiti mai multe fotografii de la eveniment.

3 comentarii:

  1. Mie mi s-a parut foarte dragut. Si eu am ramas uimita de cat de rapid s-a petrecut totul. Nici nu apucat sa vad pe indelete. Sunt mai lenta...:))
    Dar mi-am luat niste lucruri care imi plac enorm: o camasa galbena pai si una bleu cu maneca scurta, o bluza rosie cu dungi albe si niste stelute, un sacou minuscul ( ce imi vine perfect-multuuumeeesc) etc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Salutare,
    Incepem cu periajul de rigoare :) e o idee tare draguta si foarte interesanta si majoritatea celor care au participat o datata revin.
    Parerea mea este ca pe langa schimbul propriu zis ar trebui sa creem si o legatura intre cei care participa, in afara de cea pe care o poarta hainele, nu stiu... sa incercam sa ne cunoastem.
    Poate dupa schimb sa mai ramanem si sa putem vorbi sa vedem de la cine sunt hainele pe care le-am luat... O alta idee ar putea fi initierea pe facebook a unor concursuri de catre participanti, mai exact cine isi doreste sa posteze poze cu o haina pe care vrea sa o schimbe si o intrebare iar ceilalti sa raspunda si sa se aleaga un castigator dintre acestia:)

    Sper ca am putut contribui macar un pic :)

    MariaB

    RăspundețiȘtergere
  3. Maria, multumim pentru sfaturi! Vom tine cont de ele pentru viitorul eveniment :)

    RăspundețiȘtergere