joi, 28 octombrie 2010

Schimba Hainele cu Diana


Dragostea de haine e boala grea. Ea se manifesta prin tulburari ale echilibrului financiar, suprasaturare a spatiului din dulapuri si iritarea celor care sunt nevoiti sa imparta zilnic spatiul cu tine. Cum recunosti ca esti dependenta? E simplu. Te gandesti cand ai facut ultima oara shopping de nevoie. La mine au trecut sase luni si shoppingul de nevoie a constat de fapt intr-o pereche de sandale comode, pentru ca restul de... 8 erau cu toc prea inalt pentru o iesire in parcJ Ce e de facut in cazul in care esti exact ca si mine o shopaholica fara speranta? Un schimb de haine... Nu te costa aproape nimic (intrarea este doar 10 lei), cunosti multa lume minunata (suferinde la fel ca si tine cu care vei gasi multe subiecte de... negociere), eliberezi spatiul ocupat cu hainele pe care nu le mai porti (si recunoaste sunt multe luate in momentele in care ai avut crize de personalitate) si te intorci acasa cu altele care de abia asteapta sa traiasca momente unice alaturi de noua stapana.

La ce nu trebuie sa te astepti:

- Ca vei apuca sa pui mana pe tot ce ai zarit frumos la sortare (La schimb participa fete la fel de pasionate ca si tine, care iti impartasesc uneori si gustul intr-ale modei)

- Ca vei lua fix numarul de haine pe care le-ai adus (In cazul unui schimb de haine “less is definitely more” si raman la parerea ca e mai bine sa gasesti 4 piese incantatoare decat 10 mediocre)

- Ca toate lucrurile ti se vor parea interesante (Aici e vorba de diferenta de stiluri si uneori si de putina imaginatie. Am auzit la acest “schimb de haine” multe idei interesante de reworking al unor piese pe care la prima vedere le-am catalogat “fara speranta”)

Cu ce gust pleci:

- Prima data a fost cel al caiselor verzi din gradina proaspat udata de o ploaie de vara

- A doua oara (adica acum pe 24 octombrie in Verde Café) al ceaiului (tot de caiseJ) cu urme discrete de cirese de la tigarile mele de foi

+ incantarea ca am vazut fete topaind literalmente de fericire pentru ca-si gasisera perechea de pantaloni perfecta pentru conformatia lor sau bascuta french in doua culori

+ multumirea ca dincolo de nebunia noastra (superficiala pentru unii) de a ne reinnoi garderoba cu haine a caror poveste trebuie rescrisa am reusit sa facem si o fapta buna. Toate hainutele care nu au fost luate au fost donate la un camin de copii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu