joi, 21 octombrie 2010

Atelierul No5

In aceeasi zi cu evenimentul schimba hainele, Revista Atelierul isi lanseaza numarul 5. Dupa schimb mergem si la lansare?

Duminica, 24 octombrie, va asteptam de la ora 16:00 in Verde Cafe (str Domnita Ruxandra nr 15, Bucuresti) sa lansam impreuna Atelierul numarul 5 - Vintage/Retro

Dupa cateva luni agitate in care am vizitat Fabrica de Pensule din Cluj, terasa D’arc de pe malul Begai si ceainaria Ceai etc din Brasov, ne intoarcem acasa pentru trei evenimente cu totul speciale.
Luna octombrie o incheiem in Verde Cafe printr-un eveniment retro/vintage cu atmosfera carnavaliera. Vom avea vata de zahar, un muzicant la muzicuta si vom desena caricaturile vizitatorilor.
Adela Talpes ne va invata secretele plantelor presate iar Serebe a pregatit niste papusele speciale, cadouri pentru vizitatoarele noastre.
Invitat special: revista Art Clue

Tinuta vintage nu este obligatorie, dar daca simtiti ca vreti sa fiti Vintage va asteptam in outfit retro-vintage, ruj rosu, cercei cu clips, eyeliner, coafura retro.

Revista Atelierul a aparut din nevoia de a promova tot ceea ce inseamna handmade de calitate, de a aduna la un loc lucruri handmade nascocite de minti creative si maini pricepute, prin intemediul vitrinelor de prezentare virtuale, analizelor de trend si interviurilor cu artistii handmade pe care ii admira.

Ne-am propus sa sustinem si sa raspandim tot ceea ce inseamna stil de viata sanatos, ecologic, reciclare, de aceea vei gasi un spatiu consistent pe site-ul nostru dedicat acestor subiecte.

De asemenea, incercam sa oferim o viziune practica asupra a ceea ce inseamna marketing pentru produsele handmade, prin articolele "la obiect" cu sfaturi pentru tot felul de probleme de care micii artizani se lovesc cand incearca sa isi promoveze creatiile.

Toate aceastea si multe altele, pot fi gasite pe site-ul revistei Atelierul:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu