miercuri, 21 iulie 2010

Skinny Bunny

Mary, una dintre participantele de la targul Cutezatoarele de weekendul acesta, a fost de acord sa ne raspunda catorva intrebari despre creatiile ei, sub numele Skinny Bunny.


Ce inseamna Skinny Bunny/ cum ai ales numele?

Numele de Skinny Bunny a fost inspirat de primele personaje desenate pentru acest proiect: niste iepuri, deci numele nu inseamna nici mai mult nici mai putin decat asta, nu e pro-anorexie si Skinny Bunny nu e numele meu-multa lume crede asta. haha-e numai numele 'firmei'.

Unde gasesti lucrurile carora le schimb imaginea si cum le alegi?

Depinde, la colectiile unitare totul e croit, taiat, cusut etc de mine.
Pentru personalizari sau chiar tricouri lucrurile stau altfel.
Fie transform haine ce imi sunt incredintate in acest scop [cum a fost rochia albastra pt tine:) sau folosesc haine gasite in magazine,dar ramase cam din 80 pe acolo [zona lipscani mai are inca cateva astfel de magazine] sau din second handuri, de pe la targuri, de la magazine.. de oriunde gasesc lucruri interesante practic.

Ne poti explica cum lucrezi? Metode de lucru, materiale, ce muzica asculti in timp ce lucrezi (etc)

Nu am o metodat fixa de lucru.
Depinde foarte mult de timpul pe care il am la dispozitie,persoanele pentru care lucrez sau colectia la care lucrez.
Uneori schitez intreaga haina[la colectii deobicei],alteori doar desenele pentru imprimeuri sau haina imi inspira desenul. De cele mai multe ori desenez direct pentru ca 'vad' deja ce ar trebui desenat/modificat/adaugat./
Cat despre materiale le aleg fie dupa schite,fie un material imi inspira o intreaga colectie[asa s-a intamplat la white rabbit]....nu e o regula.
Ascult intradevar foarte multa muzica de toate felurile[nu pot sa fac o lista, e prea multa:)) in general si atunci cand lucrez in special,imi influenteaza pozitiv desenele,mai ales in faza de schite,desi cand am ceva mai complicat de facut o opresc...imi distrage atentia.

Doua cuvinte despre "White Rabbit"?
Aceasta mini-colectie a pornit de la faptul ca mi-am propus sa gasesc si alte moduri de a desenat pe material textil.
Toate desenele sunt decolorate in materialul rosu, iar unicul protagonist al desenelor si al povestii e un iepure, de aici si numele colectiei, fara alte conotatii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu