vineri, 25 iunie 2010

Parada Femeilor Evacuate – Rozalb de Mura @ laBOMBA


Centrul Comunitar laBOMBA continua seria de evenimente aflate sub semnul Ofensivei Generozitatii, prin care arta creaza o atitudine activa, o noua modalitate de a semnala si confrunta problemele reale ale oamenilor din comunitate.

Sâmbata 26 iunie 2010, Centrul Comunitar laBOMBA din Rahova-Uranus împlineste un an de la deschiderea oficiala catre publicul bucurestean.

Evenimentul este un jam session la toate nivelurile: muzica, disco laBOMBA – DJset Cristina si invitatii, Biluna Jam Session, Parada Femeilor Evacuate.

PARADA FEMEILOR EVACUATE se afla în centrul acestui eveniment. Femeile comunitatii Rahova-Uranus vor prezenta tinute realizate (improvizate) din haine reciclate, taiate si re-contextualizate timp de câteva zile sub amprenta lui Olah Gyarfas – designerul labelului avangardist Rozalb de Mura.

Look-urile sunt documente ale clash-ului cultural si a colaborarii spontane dintre designerul seren si conceptual si cele mai active reprezentante ale comunitatii Rahova-Uranus care îsi exprima propriile notiuni despre frumusete, moda, feminitate, seductie, identitate etc. într-un mod fascinant si fara echivoc.

Tinta evenimentului, realizat exclusiv prin voluntariat, este cresterea gradului de constientizare a nevoilor sociale si culturale a membrilor comunitatii Rahova-Uranus.

Începând din septembrie 2010, o editie limitata de genti create de Rozalb de Mura si produse de laBOMBA vor fi puse în vânzare cu scopul de a aduna fonduri pentru continuarea proiectelor comunitare în zona Uranus-Rahova.

www.labombastudios.ro

labombastudios.blogspot.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu