marți, 22 iunie 2010

Concurs: "Nunta in Epoca de Aur"


Dupa multe cautari am reusit sa gasesc cel mai bun premiu pentru concursul Nunta in Epoca de Aur: un abonament pe un an la Decat o Revista. Scopul acestui concurs este de a strange o colectie de fotografii si povesti despre rochiile de nunta si poate sa le public intr-un album "nunta romaneasca", (aspect care ramane de discutat si analizat). Ce va rog este sa trimiteti pana pe 31 iulie fotografii dinainte de '90, cu rochia de mireasa pe care ati admirat-o in copilarie la sertarulcuhaine[@]gmail.com impreuna cu anul nuntii si povestea rochiei. Fotografiile si povestile vor fi publicate pe blogul schimba hainele.

Decat o Revista premiaza cea mai faina poveste printr-un un pachet format dintr-un abonament pe un an la revista DoR si un tricou DoR iar cine culege cele mai multe like-uri pana pe 31 iulie, primeste un cadou surpriza.

Astept inscrierile voastre incepand de astazi 22 iunie pana pe 31 iulie, pe adresa sertarulcuhaine[@]gmail.com.

Concursul se prelungeste pana pe 30 august.

7 comentarii:

  1. asta e dupa concursul celor de la lomography.ro?

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate ei dupa mine, caci eu il pregatesc pe acesta de mult timp si nici nu e primul (cauta dupa eticheta concurs). Nu caut sa adun orice fotografie si nu e un demers empiric, lomo gen, ci mai degraba euristic. Caut informatie, povesti si inspiratie.

    RăspundețiȘtergere
  3. @P, Fingo a avut primul concurs de genul din Ro. Dar romanii nu stiu si nu gasesc, sunt prea lenesi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu cred ca sunt eu prima si nici ultima. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Originala sau nu, ideea e faina! eu una o sa caut prin dulapul mamei sa vad ce gasesc; povestea nu e greu de croit, mai greu cu tesatura descusuta:P

    RăspundețiȘtergere
  6. uff din pacate sunt plecata din tara pana pe 3 septembrie si nu pot ajunge la fotografii desi imaginea rochiei mamei mele este intiparita in memorie...

    RăspundețiȘtergere