luni, 10 mai 2010

15-16 mai 2010

Boutique Cliché

Pe noi nu ne poţi întâlni oricum si oricând. Trebuie sa ai acea adoraţie, îndrazneală si maturaţie pentru noi, pentru ceea ce reprezentăm. Cum ne numim? Nu, nu intreba încă. Noi iubim concertele jazz şi bauturile fine, sa fim purtate cu o pereche de pantofi cu toc şi cu o geantă chic. Cand intrăm într-o încapere nimeni nu poate trece cu vederea dantela fin cusută, paietele parcă presarate pe tiv sau cordonul care accentuează subtil orice siluetă. Am păşit extaziate în sălile de bal ale vremurilor de demult, am păstrat liniile curbe ale domnişoarei pe care am însoţit-o la prima întalnire şi am trăit emoţii dansând Charleston şi Twist cu băieţi care aveau ochi doar pentru noi. Dar, mai presus de toate, purtăm în noi speranţa unor alte începuturi. Vino să ne admiri, să ne cunoşti, să ne cucereşti, la Boutique Cliché, într-o sâmbătă a lunii mai.

Va aşteaptă o atmosferă aerisită şi relaxată Sâmbătă, 15 mai, in Club Fat Cat din centrul vechi al Bucureştiului, între orele 12:00 şi 20:00
Targ open air de accesorii handmade de noaptea muzeelor pe terasa La Motoare!

- 15 mai(Noaptea Muzeelor): 12:00 - 03:00 AM / sau pana la terminarea programului terasei
- 16 mai: 12:00 - 22:00







Absolutely Fabulous
Fashion&Vintage Fair
2nd edition

Te asteptam sa intri in lumea fabuloasa a vintage-ului, la Absolutely Fabulous Fair, editia a II a.

Odata cu cea de-a doua editie care va avea loc la Villa Rodizio, evenimentul sprijinit de Lomography, Eco-Rom Ambalaje, The Kitchen si La Redoute va fi sustinut incepand cu luna iunie de aparitia unui e-zine care va purta chiar numele evenimentului, totul sub semnatura unei echipe de profesionisti.
Si pentru ca o zi fabuloasa de shopping nu ar fi completa fara o cafea pe terasa, un photo shooting eco, o tura cu bicicleta si discounturi impresionante, la Villa Rodizio Eco-Rom Ambalaje a creat pentru Absolutely Fabulous Fair un eco spider wall in fata caruia fiecare vizitator va fi fotografiat cu unul dintre aparatele foto Lomography pe una dintre bicicletele The Kitchen.

Fabulous just for you :
Primii 300 de vizitatori vor primi sacose din panza si rame foto personalizate Absolutely Fabulous by Eco-Rom Ambalaje.
Lomography.ro va oferi ca premiu al tombolei Absolutely Fabulous o camera foto Diana+, the stylish gadget, un cult al imaginilor radiante, partial blurate sau obturate, un must have al sezonului, iar La Redoute 1 voucher de 100 lei si catalogul La Redoute.
So come and be fabulous @ Absolutely Fabulous Fair II !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu