joi, 15 aprilie 2010

Ghiceste anul, tara, croitorul

M-as bucura tare mult ca intr-o zi sa citesc un comentariu de genul: si mama mea are o rochie exact ca aceasta si tin minte ca a fost special la nu stiu ce croitor din Obor sa si-o faca.

Galeria Stil Mix are rochia de mai sus.

COD : 794 - ROCHIE DE GALA ELEGANTA, VINTAGE - 100 LEI
Fara Brand. Material : Stofa din material amestec de fire naturale si sintetice, cu o tinuta foarte buna. Culoare : Tourquiose. Ornamentata elegant cu tesatura din fir metalic, pe bust si sub bust. Este captusita cu matase pana sub bust. Se inchide la spate, cu fermoar lung. La partea interioara a bretelelor sunt cusute benzi cu patente, pentru prinderea bretelelor sutienului. Distanta intre bretele, masurata la exteriorul bretelelor 44 cm, Bust 90 cm, Talie 76 cm, Sold 93 cm, Lungime 133 cm. Stare IMPECABILA.

3 comentarii:

  1. Rochia e anii '60 - '70, doar din poza nu e foarte clar, are elemente si dintr-o perioada si di alta. Tot ce-ti pot spune ca nu e "tourquoise" (geez), ci verde malahit si ca are tivul prost facut.
    Nu stiu daca chestia cu Oborul e la plesneala spusa, da' nu-i departe. Ca sa fiu draguta: in cel mai bun caz provenienta germana desi mie tare mi se pare "de pe-aici". Daca n-ar fi avut plasturii aia pe bust se salva la modul elegant.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai cunoscut vreun croitor din Obor? sau ti-au picat in mana asemenea haine, cu trimitere directa in obor?

    RăspundețiȘtergere