vineri, 19 martie 2010

Mad Men



TVR a inceput sa difuzeze din luna martie Mad Men ("Nebunii de pe Madison Avenue"), serialul despre publicitarii din anii 60 din New York. Nu m-a prins inca, dar costumele nu sunt de ignorat. Am gasit un filmulet cu designerul care se ocupa de costume, Janie Bryant. Un alt interviu inspirational cu Janie, despre hainele din Mad Men, aici. Interesant cum explica faptul ca fiecare personaj denota un anumit caracter prin intermediul hainelor si cum hainele il ajuta sa devina un alt personaj, sau il ajuta in tranzitia rolului de la un caracter mai slab, la unul mai puternic.

Pe voi v-a prins filmul?

Cateva rochite foarte simpatice din anii 60 gasiti la Vintage Boutique. Grabiti-va daca le vreti caci se dau foarte repede!

2 comentarii:

  1. Monica - Pisica albastra19 martie 2010 la 04:51

    Am inceput sa il urmaresc si eu de curand. multe din fetele pe care le urmaresc in mediul virtual sunt fane, asa ca am zis sa vad care-i faza. Primele doua episoade mi s-au parut ge-ni-a-le: m-a lovit din plin diferenta de mentalitate si atitudinea barbatilor fata de femei intr-un moment in care femeile abia incercau sa-si impuna prezenta in domeniile pana atunci rezervate exclusiv barbatilor.
    Dar de la episodul 3, poate 4...am inceput sa ma plictisesc. Inca urmaresc, insa sper sa se intample ceva interesant cat de curand :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu sunt cel mai mare fan Mad Men asa cum am scris de cateva zeci de ori pe blogul meu:))); Sara a scris si un articol dedicat numai lui http://fashionandpopculturemagic.blogspot.com/2010/02/crazy-about-mad-men.html. Desi abia s-a incheiat sezonul 3, eu deja abia astept sezonul 4.

    RăspundețiȘtergere