duminică, 14 februarie 2010

La Scena invingatoare din nou

Am fost ieri si in La Scena si Control. Aceeasi situatie ca si acum doua saptamani. La Scena plin de expozanti si oameni, Control cam golut. Am fost si la joaca de-a catwalk, simpatica :).

I was yesterday in La Scena and Control. Same situation as two weeks ago. La Scena full of exhibitors and people, Control empty. Also nice to see the catwalk from La Scena, which for a first catwalk it was more playful than serious, but any experience will help the girls improve this type of activity:).

10 comentarii:

 1. Da, a fost fun ieri si am trecut si prin prima mea prezentare de moda vintage&designer. Mai mult o joaca, ce-i drept, dar tare ne-am distrat. Revin cu detalii si poze la mine pe site :-)

  RăspundețiȘtergere
 2. am pus si eu restul de poze pe facebook :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Trebuie incurajate mai mult actiunile de genul asta! Cu fiecare eveniment capatam mai multa experineta :).

  RăspundețiȘtergere
 4. La numar de vizite. Apropo, nu te-am gasit nici in La Scena nici in Control. Unde-ai fost? Mai schimbam si noi doua vorbe :)

  RăspundețiȘtergere
 5. N-am considerat nimic destul de interesant ca sa ma motiveze sa ies din casa...
  Daca as fi stiut ca vii, poate treceam totusi.

  RăspundețiȘtergere
 6. Oricum, e incurajator ca am primit multe laude si toata lumea s-a simtit bine si in culise, si in public. A fost multa energie pozitiva. Merci pentru sprijin si poze inca o data si next time te iau in echipa ;-)

  RăspundețiȘtergere
 7. @Cristina e bine sa fii selectiva
  @ Oana, cu mare drag :)

  RăspundețiȘtergere
 8. mai poate, l-am cunoscut si ei, e un dragutz :D

  RăspundețiȘtergere