marți, 27 aprilie 2010

Vintaggeria


Observ ca in fiecare zi mai voteaza cineva pentru imaginatie drept criteriu de combinare a hainelor vechi. I-am cerut si parerea Irinei de la Vintaggeria care a acceptat sa ne povesteasca despre cum combina ea hainele vechi.

Acum ca m-ai pus sa ma gandesc la asta mi-am dat seama ca rareori ma imbrac doar cu piese vintage sau doar cu 'bunatati' din sh sau doar cu haine noi. Cel mai multumitor pentru mine e sa reusesc sa le 'fac lipeala' intre ele. Relatia mea cu hainele sh si vintage are cel putin 10 ani, inca din liceu jumate din dulap era compusa din chilipiruri din targul de la Tg Jiu- despre care ulterior am citit intr-o revista ca era sursa de achizitii si pentru o tanara creatoare de moda.
In ultimul timp mi-am gasit o pasiune pentru combinatii, pana nu de mult deseori ma multumeam cu a potrivi o rochie (fie ea vintage sau nu) cu niste sandale si cu asta gata outfitul:) Iar iarna nu ieseam din trench-ul meu negru raiat. De doi-trei ani, de cand urmaresc site-uri de street fashion mi s-a deschis apetitul pentru tinute mai elaborate- fie ca inseamna mai multe piese, fie ca inseamna pur si simplu mai mult timp acordat potrivirii lor. Ma uit pe mine in fata dulapului pret de cateva melodii- nu ma pot imbraca nicicum fara un fundal muzical- de obicei chestii datatoare de chef de viata.
Mi se intampla uneori ca, deja ajunsa prin oras, sa-mi dau seama ca ceva nu merge si-atunci ma simt ca din alt film si am impresia ca toata lumea se uita dezaprobator la mine :))
Daca sunt in pana de idei, de obicei mai dau o raita pe thesartorialist sau lookbook. Iar pentru 'asa nu', gofugyourself e o sursa inepuizabila, la fel si pentru amuzament de buna calitate, tipele au un umor fara pereche, si o imaginatie asemenea, mereu gasesc comparatii si metafore 'spot-on' pentru dezastrele vestimentare ale vedetelor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu